Mer enn bare et skap

Nå kan du mikse fronter, farger, utseende og stil etter hvilke møbler du har og det øvrige interiøret i hjemmet ditt og få en garderobeløsning som bare du har. Det er bare kreativiteten som setter begrensninger for hvordan du vil ha det.

Marianne Senderud –  januar 2013

 

 

Endelig er det anledning til å tenke på det visuelle, i større grad enn bare å fokusere på det praktiske. Vi blir mer og mer bevisste på at garderober er blitt en integrert del av hjemmet som fremhever stil og smak på en spennende måte. Vi, som forbrukere, legger mer vekt på design og krever at også garderoben skal falle inn med resten av interiøret, i tillegg til å løse behovet for oppbevaring.

 

TEGN DIN GARDEROBE HER

 

Skjul kontorpulten med datamaskinen og alle permene bak en romdeler eller skyvedører.

 

Dekorative skyvedører kompletterer garderoben og skal ikke lenger bare skjule innholdet. Mulighetene er uendelige om du våger å være kreativ. Soverommet kan enkelt deles opp med et frittstående skap eller en kommode.

 

Få fullstendig oversikt

Oversikt er et viktig nøkkelord for et levende oppbevaringssted som fungerer godt.
Stadig flere har fått øynene opp for walk in closet. Muligheten til å gå inn i garderoben gir et helt unikt overblikk.

 

Stryk klærne der de skal henge med utrekkbart strykebrett og integrert bukseoppheng eller sorter undertøy og bukseseler i skuffer med praktiske skuffdelere.

 

I små rom kan bruk av speil gi økt romfølelse. Bronsespeil gir en varm tone i rommet og er ikke så fremtredende i interiøret.

 

Med skyvedører som romdeler har du en slank og elegant løsning som kan endres ved behov. Skyvedørsfronten Safir med sort arabesque, melamin i feltene er et gunstig valg da fyllingen ser lik ut på begge sider.