Nye vegger på 1-2-3!

Den nye veggplaten Walls2Paint og er en ferdig grunnet og tapetsert sponplate beregnet for maling. Platene monteres enkelt og males deretter i ønsket farge. Du trenger verken sparkle eller pusse og sparer masse tid, samtidig som du får et bedre arbeidsmiljø når du slipper alt støvet

juni 2013

Så enkelt er det:

 1. Montèr platene

 2. Mal platene i ønsket farge

 3. Vips, så har du en ferdig vegg

SE VÅRT UTVALG AV VEGGPLATER HER

 

SE FILM: HVORDAN MALE MED KALKMALING PÅ WALLS2PAINT

SE FILM: HVORDAN TAPETSERE PÅ WALLS2PAINT 

Fakta:

 • Walls2Paint har samme låseprofil som tvillingbroren Walls4You.

 • Det er først lagt på grunningsfolie på begge sider av platen, og deretter er den tapetsert med en fibertapet som er godt egnet for maling.

 • Walls2Paint finnes i lengdene 2,39m og 2,60m. Bredden er standard 60cm og tykkelsen er 12mm

 • Veggplatene anbefales montert på horisontal utlekting, c/c 600 mm. Viktig at de monteres på et meget godt avrettet stenderverk.

LES OGSÅ: FÅ EN TIDSRIKTIG TAPETVEGG PÅ 1-2-3

 

 

 

 

 • Synne Kristensen

  Hei. Litt off topic, men kan dere fortelle meg hva slags kalkmaling som er blitt brukt på bilde ovenfor? Merke og navn på farge?

  Hilsen Synne

 • Synne Kristensen

  Hei. Litt off topic, men kan dere fortelle meg hva slags kalkmaling som er blitt brukt på bilde ovenfor? Merke og navn på farge?

  Hilsen Synne

 • Marianne Senderud

  Hei Mette Kristin, Da har vi vært i kontakt med leverandøren og de anbefaler ikke å sparkle. Hvis du sender oss en personlig melding på Facebooksiden vår og forteller oss hvor du holder til i landet, så vil leverandøren sende en lokal representant hjem til deg for å se på dette. Mvh, Marianne - Byggmakker Handel AS

 • Mette Kristin Haugerø

  Hei
  Vi har fått montert ferdig grunnede plater, jeg har malt, pusset skjøtene og malt 2. strøket. Skjøtene synes fortsatt. Er det mulig å sparkle skjøtene nå for å få bort skjøtene?

 • Morten Vågeng

  Hei

  Veggplatene skal monteres på avrettet stenderverk, så hvis du har eksisterende plater på veggen må du rive de før du kan montere Walls2Paint. Det er veldig viktig at stenderverket er godt avrettet, platene er anbefalt montert på horisontal utlektet vegg.
  Hvis det er skjevheter vil ikke skjøten på platen bli optimal og du vil kunne risikere sprekk i skjøten av platene.

  Hilsen Morten

 • Marit Voldseth

  Kan disse platene monteres på eksisternde vegger på samme måte som andre ferdimalte 'panel' plater?

 • Marianne Senderud

  Hei Anette,
  Vi har mottatt dette svaret fra leverandøren av Walls2paint:
  - I noen tilfeller kan det oppstå en svak topping i tapetskjøten ved 1. gangs strøk med maling. Dette pusses enkelt med et par strøk med en pussekloss. Dette kommer frem i monteringsanvisningen vår og er ingen grunn til ikke å velge W2P :-), sier Kristian Mikalsen, salgssjef i Byggma Group.
  Håper dette var oppklarende Anette og ønsker deg lykke til med nytt hus - spennende :)

 • Anette Meyer

  Den lokale BM-butikken vil ikke anbefale disse platene da de mener at skøytene "poser" seg ut. Vi vil bruke platene i et nytt hus, men er nå usikre... hva mener dere?