Farger som gir balanse i hverdagen

Denne høsten står balanse og harmoni I fokus. Farger kan berike hverdagene våre med sitt harmoniske samspill og vakre nyanser. Blant høstens malingsnyheter finner du farger som utfyller hverandre - farger det ganske enkelt er godt å leve med.

September 2014

Minttoner

Denne sesongen vil vi se mengder av mintaktige toner; duse, nedtonende og avslappende grønntoner i ulike varianter. De skjøreste nyanser spiller på lag med mer markante toner i samme sjanger. Sammen skaper de en perfekt balanse av ro, eleganse og friskhet. Her vil nok mange finne høstens favoritter!

 

Hudtoner

Nytt er også møtet med sarte pudrede hudtoner i kombinasjon med lekre rustaktige rødtoner. Et uttrykk som gir et varmt og moderne uttrykk. Her vil du oppdage rødlige beigetoner som nesten skifter over mot rosa, - delikate nyanser med en helt særegen karakter.

 

Hverdagens enkelthet

For de som liker sofistikerte gultoner, finnes det også små, gledelige drypp i hverdagen. Vi snakker om de dempede gultonene som vakkert finner sin plass blant de minimalistiske hvite, grå og sorte nyansene. Uttrykket blir stilrent og moderne. Enkelt, men akk så vakkert.

 

NYHET!

Jotun lanserer denne høsten et helt nytt produkt, nemlig LADY Balance. En matt og helsevennlig maling med minimal lukt som er godkjent av Eurofins Indoor Air Comfort Gold, Lady Balance gir en perfekt balansen i hverdagen; de matte veggflatene gir et nedtonet, elegant og rolig uttrykk, mens fargenes tilfører den riktige og avstemte atmosfæren.

Se mer på www.jotun.no eller ta deg en tur innom en av våre Byggmakker butikker

 

Les også: Mal på halve tiden