Ingen pipe? Ikke noe problem!

Ønsker du deg et romantisk ildsted, men mangler brannmur? En toppmontert stålpipe blir selve prikken over i’en sammen med din nye ovn eller peis. Den er enkel å montere med ferdige moduler, og hele jobben kan gjøres på en dag.

 oktober 2014


–Stålpipen kan vinkles og trekkes sideveis, noe som gir optimal fleksibilitet ved plassering av ovn eller peis. Kjøkken, soverom, stue, entrè – ja, der du måtte ønske et ildsted har du muligheten med en stålpipe, sier Frank Skåningsrud, salgssjef hos Jøtul.

En pipe, flere fordeler

Keramisk isolasjon og rustfritt innerrør bidrar til stålpipens høye sikkerhet. Den er sjaktfri, enkel å montere og kan stå så nært som 5 centimeter fra brennbart materiale.

Stålpipen er også plassbesparende og plasseringsvennlig – hvilket betyr at du står fritt til å velge hvor peisen skal stå. Den varmes opp raskere enn tradisjonelle elementpiper, gir bedre trekk og lettere opptenning.

Beregningsprogram Jøtul stålskorstein

Se film for enekel monteringJøtul stålskorstein

 

Hvilke farge passer deg?

I tillegg til standardfargene sort, grå og hvit, kan du få den RAL fargen du selv ønsker på stålpipen. Foretrekker du heller kobber, messing eller børstet stål kan vi levere det også. Skjult overgang i bjelkelaget. Den unike skjøteløsning gir en diskret og stilren montering, samtidig som den forhindrer varmespredning til skorsteinens utside. Modulene monteres i hverandre med overlappende isolasjon, og stopper på den måten varmebroer i skjøtene.

Velg mellom ulike modeller fra Jøtul, Schiedel, Tolmer, Icopal og Nordpeis. Har du spørsmål om produkter, montering eller andre ting? Kontakt oss i Byggmakker for gode råd og veiledning!

 

 

 

  • Arnor Gudbjartsson

    manglar pris