Årets snøfreser

Nå som kulda snart setter inn og snøen daler ned er det greit å være forberedt. Vi i Byggmakker er i alle fall forberedt og har tatt inn denne kraftkaren foran årets sesong.

McCulloch ST68EP - En kraftig og solid snøfreser

Den nye modellen fra Husqvarna McCulloch ST68EP har en nyutviklet og kraftig Briggs&Stratton motor med 250cc. Håndtaket har til og med varme og kan høydejusteres til ønsket arbeidsstilling.

Elektrisk start gjør det enklere å komme i gang, og med kraftige og robuste 16” hjul kommer den frem. LED-lyset gjør det enklere å se når det blir mørkere ute.

SE VÅRT UTVALG AV SNØFRESERE HER

 

Ting å tenke på når du velger snøfreser

Når du velger snøfreser bør du tenke over hvor stort areal du ønsker å rydde, og hvordan snøforholdene vanligvis er i din del av landet.

En snøfreser med en kraftig motor og stor arbeidsbredde vil spare tid hvis arealet er stort og dekket av dyp, tung snø. Mindre arealer dekket av tørr snø krever mindre styrke. For problemfri kaldstart, bør du vurdere å kjøpe en modell med elektrisk start.


Det er flere modeller i din nærmeste Byggmakker. Kom innom og få hjelp til å finne den som passer best til ditt behov.

 

Les også: Bruk snøfreseren med god samvittighet

 

  • Bygg Makker

    Hei,
    Priser og produkter kan variere fra Byggmakker til Byggmakker, men ser at prisen på Husqvarna McCulloch ST68EP på Byggmakker Brobekk i Oslo er 12.990,- akkurat nå.
    http://www.byggmakker.no/produkter/hagemaskiner/snofreser/snofreser-st68ep

  • Virginijus Lapenas

    Ingen prisser???