Norges råeste betongtakstein!

Rapporter viser at været i vår verdensdel vil bli mer ekstremt i årene som kommer. Storm, surt regn og kraftig nedbør vil prege værbildet. Viktigere enn noen gang tidligere er det derfor å velge robuste takprodukter med riktig innfestning.

oktober 2015

Monier har tatt utfordringen og lanserer nå den råeste betongtaksteinen noensinne – Zanda Arktis! Ved å støpe kvarts- og fargepigment inn i taksteinen før den blir forseglet med maling vil den vakre overflaten holde lenger enn på noen annen betongtakstein. I tillegg til ekstrem holdbarhet holder betongtaksteien på snøen opp til 35° takvinkel, testet av SINTEF Byggforsk. I Norge er huseier ansvarlig for at snø og is ikke faller ned fra taket og skader folk eller gjenstander.

 

Se hvordan det gikk da Zanda Arktis ble testet på en litt utradisjonell måte - Se video her

 

Zanda Arktis kommer i nye, spennende farger som harmonerer med norske byggetradisjoner. Den har en mer glansfull overflate enn sin forgjenger Zanda Rustikk og leveres med et komplett taksystem i fargene Antikk Rød, Antikk Grå, Svart, Rød, Grå og Teglrød. I tillegg har den 30 års garanti på frostbestandighet, styrke og tetthet.


Har du planer om å skifte tak? Byggmakker hjelper deg å skifte taket - les mer her

 

Zanda Arktis Antikk Grå

 

Zanda Arktis Svart

 

Zanda Arktis Grå

 

Zanda Arktis Rød

 

Zanda Arktis Teglrød

 

Zanda Arktis Antikk Rød

 

Zanda Arktis takstein selges hos Byggmakker

 

Les også: Ta tak i taket