Anneks: Sommerstue hele året

Få et ekstra oppholdsrom utenfor huset eller hytta på null komma niks.

juni 2016

Et anneks kan brukes til så mangt: Som utestue når kveldsluften blir for kald, som et oppholdsrom for barna eller tenåringene, som et overnattingsrom for gjester eller som et ekstra kjøkken i hagen. Mulighetene er mange, og hvordan du ønsker å bruke og innrede den ekstra plassen er opp til deg. Her viser vi deg én måte å gjøre det på.

 

SE ALLE VÅRE HAGESTUER, BODER OG PERGOLA HER

 

Anneks Grimstad

Netto grunnflate: 12m2
Totalt areal: 14,9m2
Tykkelse: 44 mm / 21mm gulvbord
Takvinkel: 3 grader
Vekt: 1004 kg
Leveres med doble isolerte glass i dører og vindu
Leveres med taktro og låsekasse
Kommer ubehandlet
Pris: 43.990,- (kan variere fra butikk til butikk)

Idyll. Få mer plass til å hygge med familie og venner, og et større området å nyte den deilige årstiden på. Et hvitt anneks glir fint inn i de fleste omgivelser, og belegningsstein fra Asak gir et stilrent utemiljø som er enkelt å vedlikeholde.


Gjør det personlig

Et anneks er enkelt å sette opp, og med et par malingsstrøk vil det lille huset bli en fin del av tomtens øvrige bebyggelse. Vi har valgt å male annekset i en hvitfarge på utsiden, mens veggene inne har blitt kledd i sommerlige blåtoner. Gulvet i hvitpigmentert eik gir annekset en hjemlig følelse, og med en spesialbygd benk kan plassen utnyttes maksimalt.

TIPS: Husk å grunne alt ubehandlet treverk før du maler.

 

SE ALLE VÅRE GULV HER

 

 

Sommerdrøm. Fargen på veggen heter nettopp Sommardröm er fra Beckers – en nydelig blåfarge som gir rommet en sval og elegant sommerstemning. På listverket er det brukt hvitt rett fra spannet for å få en rent utrykk og en passende kontrast som fremhever den flotte blåfargen.

 

Men et anneks er ikke bare et innemiljø. Med et ekstra bygg på tomten har du også mulighet til å lage en uteplass som kan benyttes hele sommerhalvåret. Tilpass annekset til hagen din, for eksempel ved å legge platting eller belegningsstein utenfor. Innred det med planter, ulike møbler og et varmeelement hvis du vil utvide sesongen.

Et anneks er perfekt for å kunne utnytte all plassen du har til rådighet, og ikke minst for å få et ekstra oppholdsrom. Du setter det opp på 1-2-3!

TIPS: Flere av produktene vi har innredet annekset med finner du hos Byggmakker. Sjekk også ut festival.no for interiørtips.

 

SE VÅRT UTVALG AV HELLER OG BELEGNINGSTEIN HER

 


Utestue. Halvveis inne, halvveis ute – et naturlig oppholdssted utendørs samtidig som det gir en mulighet til å trekke seg inn hvis været skulle bli lunefullt.

 

 DIY BENK Lag din egen benk! Da kan du utnytte plassen enda bedre, og du får en unik løsning for ditt anneks. Denne benken er bygd med finerplater i målene: H40cm x D60cm x L250cm/170cm

 

 

 

Bygg 50 m2 uten å søke

Den 1. juli 2015 ble byggereglene endret. Nå kan du sette opp mindre byggverk, som garasje, anneks, lysthus eller redskapsbod, på inntil 50 m2 kun 1 meter fra nabotomta, uten å søke kommunen eller varsle naboen. Forøvrig oppfordrer vi deg til å alltid ha en god dialog med naboen. Det hjelper på trivselen i nabolaget!

Pust i bakken. Alenetid i en god stol og fine omgivelser kan gjøre underverker for kropp og sjel – gjerne kombinert med en kopp kaffe og et nytt magasin.

 

Ekstra uteplass. Med et anneks får du ikke bare et ekstra rom – du kan enkelt lage større uteplass også. Innred med fine møbler, lykter og planter. Den fine bålpannen er fra Festival.

 

Belegningsstein fra Asak i fargen Herregård Mur Gråmix. Bruk "Snap Edge" for en stabil avslutning istedetfor kantstein der du vil ha gress eller singel kant-i-kant med belegningssteinen.

 

LES OGSÅ: HVORDAN DU KAN UTNYTTE UTEOMRÅDET DITT OPTIMALT