Hvordan lykkes med et svart kjøkken

Her her vi samlet noen tips for hva du bør tenke på hvis du går for et svart kjøkken!

oktober 2016

Lys er viktig!

Er det lite lys på kjøkkenet ditt, bør du være forsiktig med å velge helt svart kjøkkeninnredning. Gå kanskje bare for svarte underskap, eller velg skap i høyglans som reflekterer lyset bedre.

Svart-hvitt:

Tør å leke deg med kontraster. Den klassiske svart-hvitt kontrasten fungerer supert på kjøkkenet og gir det en stilrent og kult uttrykk.

Svart som base.

Benytt anledning til å ta andre farger og elementer komme frem. Kombiner det svarte med treverk, metalliske effekter eller fargerike tekstiler.

 

SE VÅRE KJØKKEN HER

 


Røff stil. Svarte fronter er en trend som stiger i popularitet, og kan går fint sammen med en rekke materialer. Modellen System fra Norema er bygd med markedets mest slitesterke materiale for kjøkkeninnredning, og passer perfekt for den aktive familien.

 


Svart eleganse. Radius Eik er et eksklusivt heltre eikekjøkken, her i sortbeiset versjon. Tør å leke deg med kontraster – den klassiske svart-hvitt kombinasjonen fungerer supert på kjøkkenet og gir det et stilrent og kult uttrykk.

 


Lekre lamper. Det ser kanskje bare ut som lekre lamper, men det er faktisk varmelamper som både kan holde rettene varme eller tine opp frossen mat.

 

LES OGSÅ: HUSETS MIDTPUNKT

 

 

  • Brit Elbjørg Johanne Larsen

    Æ vil ha en rød kjøkken maskin.æ har store planer om å skifte kjøkken.men vet ikke kass æ skal ha.