Nytt «Forandring» med 29 sider uteromspesial ute nå!

I det nye nummeret av gratismagasinet Forandring kan du lese om alt fra lekker hagedesign og kreative DIY-prosjekter til tøffe tapeter og den nye håndverkertjenesten «Fiks ferdig». Hele 29- av totalt 88 sider er viet til en uteromspesial, hvor du får et innblikk i noen av sommerens mest spennende trender, produkter og løsninger.

mai 2017

Nå som årets grillsesong sparkes i gang, er det kanskje også på tide å oppgradere noe av utstyret? I magasinet kan du lese om flere av de nye modellene, og tilbehøret som gjør det mulig å eksperimentere enda mer med grillmaten i sommer. For de som virkelig vil utvide horisonten, kan en bålpanne være tingen – til hygge, kos, varme og vedfyrt grilling.

SE VÅRT GRILL OG BÅLPANNE UTVALG HER

 

I tillegg får du være med bak kulissene i det populære TV-programmet «Eventyrlig oppussing» på TV3, hvor interiørekspert Halvor Bakke har tatt turen til Kragerø. Her har han forvandlet båthuset på Rytterholmen til et deilig landsted som er inspirert av den nautiske stilen fra «The Hamptons», altså området ytterst på østenden av Long Island utenfor New York. I magasinet får du tips til hvordan du også kan gjenskape denne lune, avslappende og sommerlige stilen.

Gratis magasin:

88 sider med herlig inspirasjon finner du hos din nærmeste Byggmakker i dag!