TIPS: Smarte løsninger for «mannegarderoben»

Slik får du bedre plass til skjortene, slipsene, beltene – og treningstøyet!

oktober 2018

Mannfolk flest har sjelden vært spesielt opptatt av interiøret på soverommet, men akkurat det kan være i ferd med å endre seg nå: Flere av dagens garderobeløsninger oser av maskulint design, og med smarte skuffer, hyller og oppheng kan det bli både stilig og praktisk i «mannegarderoben».

SE VÅRE GARDEROBER HER

 

 

 

 

– Et garderobeskap er ikke bare forbeholdt kvinner – mannfolk setter mer og mer preg på hvordan man skal løse garderoben i et hjem. En mann har også mer behov for oppbevaring av tøy nå enn tidligere. Skjorter, bukse, sko, slips og belter er bare litt av det man trenger oppbevaring til, sier markedssjef Torill Velle i Langlo.

 

– Ofte så glemmer man blant annet oppbevaringsplass til treningstøy, treningsbagger og kofferter. Nordmenn er i toppen på klær for friluftsaktiviteter, med rundt 70 plagg hver. Alt dette skal oppbevares, legger hun til.

 

 

 

I sortimentet til produsent Langlo finnes den en rekke smarte og elegante løsninger som kan være spesielt attraktive også for den mannlige delen av befolkningen. Her ser du noen av våre favoritter:

 

 Nedtrekkbar garderobestang til skjortene dine

Utnytt plassen i høyden! Denne praktiske garderobestangen er enkel å betjene, og kan monteres mellom vegger i bredden 77 cm – 120 cm.

 

 

Smarte skuffer til småting

Disse skuffene er delt inn i små rom – perfekt til oppbevaring av fra undertøy og belter til klokker, mansjettknapper og slipsnåler.

 

 

 

 

Uttrekkbart oppheng til bukser

Unngå krøllete bukser! Med det uttrekkbare bukseopphenget til Langlo får du full oversikt over buksene dine, samt at pressen i dressbuksen holder seg fin.

 

 

Oversiktlige hyller

Langlo leverer hyller med trådomramming, softclose og fullt uttrekk. Her ligger tøyet fint, og du kommer lettere til enn med skuffer.

 

 

Slips og belter på kroken

Denne uttrekkbare holderen har ti kroker for oppheng, i tillegg til hylle i overkant for oppbevaring av småting. Her får du full oversikt over slipsene og beltene dine.

 

 

Ekstra plass til jakker og skjorter

Med dobbelt garderobeoppheng får du ekstra god plass til skjorter,

 

 

LES OGSÅ: LEKEN OPPBEVARING PÅ BARNEROMMET