Skyvedører i alle rom

Det finnes ikke noe rom i huset hvor ikke et par skyvedører kan skape herlig orden i kaoset. Med skreddersøm og et variert designutvalg kan du lett og lekkert skape «ordning och reda» på kjøkken, bad, gang, vaskerom og soverom.

november 2018

Med vintersesongen rett rundt hjørnet er det ikke lenge til store jakker, luer, votter og skjerf brer om seg i inngangspartier rundt i det ganske land. For ikke å snakke om alle vintersko og støvletter som kunne ha nytte av noen smarte oppbevaringsløsninger.

En skyvedørsgarderobe gjør det lettere å rydde opp i rotet og ta vare på tingene våre, samtidig som det er mye hyggeligere å komme hjem eller ta i mot gjester i en ryddig gang.  Men det er ikke bare i gangen at en skyvedørsløsning kan gjøre stor nytte.

 

SE ALLE VÅRE GARDEROBELØSNINGER HER

 

Langlo har spesialisert seg på skyvedørsgarderober i mer enn 35 år og har seks ulike modeller som kan skreddersys på millimeteren til det rommet du måtte ønske. Velg mellom hel tre, speil, glass i rammer, eller blanding av glass og tre. Det er altså ingen fare for at du ikke finner noe som passer ditt interiørbehov.

 

Skyvedører frigjør mye gulvplass, og lar du dørene gå helt i taket får du masse ekstra oppbevaringsplass. Innredningen bak dørene bestemmer du helt selv. Lag den perfekte kombinasjonen av hyller, skuffer, skohyller, stenger, kurver og belysning. Dette kommer også i ulikt design slik at innsiden ofte er like imponerende som utsiden.

 

La deg inspirere av de lekre eksemplene på skyvedører i husets ulike rom under. Er du fortsatt i tvil om skyvedører er løsningen for deg, kan du jo prøve å tegne din skreddersydde skyvedørsgarderobe her

 

Velkommen hjem. For en fryd å komme hjem til en gang uten rot. Langlo SAFIR skyvedører med FLEXI møbelinnredning holder orden på sko og ytterklær.

 

Moderne vitrineskap. Hvorfor ikke bruke skyvedørsgarderoben til hypermoderne og lekker oppbevaring av glass og servise i spisestuen? Her ser du Langlo TITAN skyvedører og FLEXI møbelinnredning i hvit utførelse. Dørene er delt inn i fire like felt med kombinasjonen hvit og farget glass i grå.

 

Baderomslykke. Her ser du Langlo TITAN med møbelinnredningen FLEXI på badet. Uansett om du har et stort eller lite baderom, kan skyvedørsgarderoben være løsningen for deg. Her får du utnyttet plassen helt opp til taket, noe som gir deg masse ekstra oppbevaring. Og du slipper å tenke på at støv samler seg på toppen av skapet.

 

Skreddersydd skråtak. Utnytt all plass ved å skape smart oppbevaring under skråtaket. Hos Langlo kan du skreddersy på millimeteren. Langlo OPAL i hvit utførelse er omramming i massivt heltre.

 

LES OGSÅ: TIPS: SMARTE LØSNINGER FOR "MANNEGARDEROBEN"