En skikkelig ytterdør skal stenge kulden ute

Den nye lavenergidøren fra Swedoor holder på varmen, kutter strømregningen din og er i tillegg produsert på en bærekraftig og miljøvennlig måte.

november 2017

 

– I Norge har vi mange gamle hus som krever etterisolering. En ytterdør med god isolasjonsevne sikrer at inngangspartiet er like godt isolert som resten av boligen, forklarer Tara Hall i Swedoor Norge.

 

Arctic ytterdører fra Swedoor har ekstra god isolasjonsevne og kommer i en rekke ulike modeller og design. Dørene er cirka 30 millimeter tykkere enn vanlige ytterdører og har stilrene uttrykk som preger boligtrendene akkurat nå.

 

SE ALLE VÅRE YTTERDØRER HER

 

Varm velkomst. Med en lavenergidør blir inngangspartiet godt og varmt på vinteren.

 

Blikkfang. Arctic Nile fra JW Swedoor

 

Tenker på miljøet

Arctic ytterdører kjennetegnes av spesielt lav U-verdi, som betyr at døren isolerer svært godt. Kort fortalt forteller U-verdien hvor stor temperaturgjennomgang en flate har, og hvor varmeisolerende døren er. Jo lavere verdi, jo bedre.

 

Lavenergidørene fra Swedoor har eksempelvis en u-verdi fra 0,59 til 0,75 avhengig av glassåpningens størrelse.

 

– En lavenergidør bidrar til et lunere og mer behagelig inngangsparti. Alle monner drar, og i de kalde årstidene blir prinsippet ekstra viktig med tanke på velvære og lommebok, sier Hall.  

 

– Dagens store fokus på energibesparing er svært positivt. I Swedoor jobber vi aktivt med bærekraftig produktutvikling og velger miljøvennlige prosesser og fornybare materialer der det lar seg gjøre, avslutter hun. 

En hel verden av dører »

 

Fargeglad og "varm" ytterdør fra JW Swedoor