En dør er ikke lenger bare en dør, den er interiør

Se de kreative tipset til hvordan du kan gjøre boligen din enda mer funksjonell og trendy med nøye utvalgte innerdører.

november 2017

Før hadde døren én enkel oppgave – å være romdeler. Den var gjerne anonym og hvitmalt med glatt overflate, og skulle helst ikke stjele noe oppmerksomhet.

Slik er det ikke lenger: Stadig flere ønsker å bruke døren som et aktivt element i interiøret, gjerne i form av kontrastfarger eller med store glassflater for å slippe inn mer lys.

SE VÅRT STORE UTVALG AV INNERDØRER HER

 

Tenk funksjonelt. Kombiner en eller flere dører med whiteboard eller speil. 

 

– De siste årene har vi sett en tydelig tendens til at folk ønsker individuelle, funksjonelle og kreative løsninger. Akkurat som for vegger og gulv, vil forbrukerne i større grad velge overflate, tresort og farge selv, forteller Lydie Soares i Swedoor Norge.

Derfor har Swedoor utviklet serien UNIQUE, som lar deg designe dine egne dører med moderne overflater – eller innovative løsninger som tavle, whiteboard og speil. 

Ifølge Soares er svart- og hvitimpregnert eik med matchende karmer og listverk den største trenden akkurat nå. De nye karmene fra Swedoor kommer med dempelist som øker lydtetthetet for en behagelig følelse når dørene åpnes og lukkes. Hun tror også at valg av dører er i ferd med å bli like viktig som resten av interiøret – både i nye og eldre hus.

 

Helt ukomplisert. Klassiske hvite dører med lister og karmer i samme farge går aldri av moten. Alle dørene i UNIQUE-serien kan leveres som enkeltdør, dobbeltdør og skyvedør.

 

Det lille ekstra. Match en sort dør med karm i samme farge.

 

 

LES OGSÅ: EN SKIKKELIG YTTERDØR SKAL STENGE KULDA UTE