Skyvedører kan frigjøre mye plass som du ikke visste at du hadde

Kanskje det til og med kan åpne for helt nye romløsninger i boligen din?

 

Enten du velger innebygde- eller utenpåliggende skyvedører, er det liten tvil om at skyvedører i mange tilfeller kan være en veldig god løsning. For det første sparer du gulvplass som gjør det enklere å møblere. For det andre vil en skyvedør bidra til å skape større romfølelse. I tillegg slipper du blant annet å ta stilling til om dørene skal gå innover eller utover ved montering.

 

– Mange relaterer bruken av skyvedører til å garderobe- og kjøkkenskap. Faktum er at løsningen er en optimal erstatter for de tradisjonelle dørene som tar opp plass i rommet, hevder Lydie Soares i Swedoor Norge.

 

SE VÅRT UTVALG AV INNERDØRER HER

 

Åpent og luftig. Med en dobbel skyvedør får du virkelig åpnet opp mellom rommene.

 

 

Enkel eller dobbel skyvedør?

Velger du en innfelt skyvedør, kan Swedoor tilby komplette moduler som du enkelt bygger inn i veggen. Du kan velge tilpassede løsninger til forskjellige veggtykkelser fra 96 millimeter og oppover. Innbygningsmodulene leveres komplett med alt tilbehør – utenom gipsplater.

 

Dersom du har murvegger, kan du i stedet montere en utenpåliggende skyvedør.

 

LES OGSÅ: EN SKIKKELIG YTTERDØR SKAL STENGE KULDEN UTE

 

Skyvedør i alle rom. Store rom blir enda større med skyvedører.

 

Naturlig nordisk. Enkel skyvedør i hvitimpregnert furu fra Swedoor. En funksjonell og lettvint løsning for deg som vil utnytte plassen bedre.