Julegavetips til hele familien

På tide å starte på julegavehandelen? Hos Byggmakker finner du både fine og praktiske gaver til store og små.

Julegavetips til han

 

La gresset klippe seg selv

Det er mye mulig snøen ligger som et teppe over plenen nå, men når våren kommer igjen kan vi garantere at en robotgressklipper blir en god venn. Gardena klipper plenen på egen hånd, er stillegående, lader seg selv i ladestasjonen når det er nødvendig og klipper på tidene den er stilt inn til – også når det regner.

 

Enkelt dekkbytte

Er han typen som skifter bildekkene selv, kan en elektrisk muttertrekker være kjekt å ha. Muttertrekkeren fra Ryobi gir svært god belysning slik at dekkbyttet går enkelt uansett når på døgnet arbeidet gjøres. Den har også tre hastigheter for ulike bruksområder, og er behagelig å holde med et grep i gummi.

 

Verktøy til alle anledninger

Gode verktøy kommer alltid godt med, enten man bare skal fikse noen småting eller har planer om et større oppussingsprosjekt.

 

Med drill fra Bosch er det enkelt å få jobben gjort. Denne drillen har blant annet integrert LED-lys med nattlysfunksjon som lyser opp mørke arbeidsområder. Den har også en praktisk belteklips som gjør at man kan henge den i beltet eller på en stige når man ikke bruker den.

 

Trenger han å ta nøyaktige mål er en laseravstandsmåler tingen. Da får han presise mål på lengder, areal og volum. Måleren GLM 40 fra Bosch har enkel betjening, praktisk design og tåler en støyt.

 

Gir du ham en spikerpistol kan han la hammeren ligge. Med AirStrik fra Ryobi kan han feste både lister, panel og annet, raskt og presist. Mye gøyere enn å bruke hammer er det også!

 

Planlegger han å ta fatt på et større prosjekt, er dette maskinsettet fra Ryobi et perfekt gavetips. Her får hobbysnekkeren både bor- og skrutrekker, sirkelsag og bajonettsag, håndlampe, litiumbatterier og hurtigladere

 

Liker han å ha orden i sakene sine, tilbyr verktøykassen fra Stanley smart oppbevaring til små og større verktøy og tilbehør.

 

SE FLERE JULEGAVETIPS HER

 

 

Julegavetips til henne

 

 

Fint interiør til vinterhalvåret

Et gavetips som aldri går av moten er gode, varme pledd i fine farger. Lite er bedre enn å krype inn under pleddet når det er kjølig ute. Hos Byggmakker får du ulike pledd fra Festival som passer inn i et nordisk interiør – for eksempel dette pleddet i blått og hvitt eller dette i en lekker, gylden farge.

 

Er det kaldt ute, er det ekstra deilig å fyre i peisen. Med vedstableren XL Knockdown kan du oppbevare ved på som både er praktisk og ser fin ut i stua.

 

Er hun glad i å fylle hjemmet med grønne planter, blir hun nok også glad for fine potter å sette dem i. Denne potten fra Festival løfter plantene opp fra gulvet slik at de kommer enda mer til sin rett. Med et kontrastfylt design er potten et kult interiørelement i seg selv. Potten kommer i to høyder.

 

En fin puff kan også gjøre stor forskjell i en stue. Den er fin som en pyntegjenstand, som fotskammel eller som en ekstra sitteplass når man har mange på besøk. Denne lekre puffen i offwhite passer inn i de fleste hjem, og kommer med avtakbart trekk. Kjekt om det skulle bli flekker og den trenger en vask.

 

 

Kos for hele familien

Er hun typen som liker å samle familie og venner i lystige lag, er en bålpanne et perfekt midtpunkt på vinterhalvåret. Bålpannen Sunwind kan både brukes som et koselig og sikkert ildsted og som grill. På bålpannen kan du grille alt fra klassiske bålfavoritter som pinnebrød til den lekreste grillmaten du finner hos slakteren.

 

Det er mye utstyr som kan gjøre bålopplevelsen enda morsommere for både barn og voksne.

 

Vil du lage pannekaker på bålpannen, er denne pannekakepannen fra Bonfire perfekt. Til pannen kan du også få kjøpt en popcorngrytesom kan brukes for å poppe popcorn over bålet. Ha litt matolje og upoppet maiskorn i pannen, sett på lokket og sett pannen over bålpannen. Innen kort tid vil maisen begynne å poppe – stas for både store og små!

 

Det er enkelt å lage perfekte pinnebrød på bålet med et spesiallaget pinnebrødspyd – og det gjør det enklere for barna å være med i matlagingen. Takket være et langt håndtak unngår man å komme for nær flammene med hånden. Fungerer også utmerket til å grille pølser!

 

Planlegger dere et større måltid utendørs, er denne kjelen på 6 liter godt egnet til å lage alt fra gryteretter, supper og pasta.

 

 

Julegavetips til barna

 

 

La barna ta del i oppussingen

Har du et oppussingsprosjekt i tankene for 2018, vil nok barna synes det er veldig gøy å bli inkludert. Med et eget verktøybelte – som dette fra Bahco – kan barna bidra på sin egen måte. Beltet kommer med egen hammer og sag i barnestørrelse, og har flere lommer hvor barna kan oppbevare skruer og spikre.

 

Plass til lek og moro

En lekestue er et magisk fristed for barna – både vinter og sommer, år etter år. 

Lekestuen Aurora er en enkel og tidløs bestselger. Den leveres med alt av festemateriell, men uten taktekke og maling. Byggesettet monteres lett på 1-2-3 etter lafteprinsippet. Et tips er å la barna være med på å velge ut farger og andre interiørdetaljer. Da blir det et lekested etter deres smak og de får være med i prosessen med å sette lekestuen i stand.