Tredimensjonalt trendvarsel for 2018

Swedoor lanserer innerdører med 3D-mønster og vi har falt pladask for trenden. Her har vi plukket ut våre favoritter. Håper du blir inspirert til forandring!

 

– Dører har tradisjonelt ikke vært et tema når man snakker om interiørtrender – og det ville vi gjøre noe med, forteller Lydie Soares i Swedoor Norge. 

 

Hun forteller at stadig flere ser på døren som et estetisk og funksjonelt interiørelement. Møbelprodusenter og kunstnere har i lang tid brukt mønster som et estetisk virkemiddel. De nye dørene i Charisma-serien har tredimensjonale mønster som gir en unik dybdevirkning og skiller seg markant fra de tradisjonelle overflatene vi er vant til.

 

– Tredimensjonale dører har blitt en stor trend blant arkitekter og trendsettere i interiørbransjen. Vi tror imidlertid at dette kommer til å bli en større trend i året som kommer, spår Swedoor. 

 

SJEKK! UT VÅRT UTVALG AV INNER-DØRER

 

Moderne grafikk. Dører med 3D-mønster står perfekt til den populære skandinaviske stilen.

 

Mønster skaper liv. Et godt eksempel på hvordan struktur og mønster skaper liv og dybde – selv i et rom med mye grått. 

 

 

 

Kommer i alle farger

Charisma-dørene kan bestilles i et nærmest ubegrenset utvalg farger. Hva med klassisk sort, duse pasteller eller en helt unik statement-dør i en sterk kulør?

 

Dørene kommer i tre forskjellige utførelser: en stram og geometrisk, en bølgete organisk og en med rombe-struktur. Dørene kan også bestilles med glass og fås i forskjellige størrelser med et bredt utvalg av tilbehør som skjulte hengsler og SmartClose som sørger for at døren lukkes mykt og smidig.

 

Charisma-serien er dessuten et miljøvennlig alternativ og godkjent for bruk i Svanemerkede prosjekter.

 

Naturlig. Tilfeldig bølgestruktur gir liv til døren Charisma D300.

 

Grafisk. Grafiske mønstre er et klassisk designgrep. Nå får du det på døren din! Her ser du Charisma D200.

 

Urbant. Denne tøffe døren gjør seg i de fleste interiørmiljø. Sjekk ut Charisma D100 i appen da vel!

 

LES OGSÅ: SKYVEDØRER KAN FRIGJØRE MYE PLASS SOM DU IKKE VISSTE AT DU HADDE