Gi rommet atmosfære på 1-2-3

Det er ikke tilfeldig at Sinnasnekker Otto Robsahm har lagt sin elsk på Smartpanel. Det er en rask og varig måte å gi rommet en fin innramming med et tydelig preg.


Bare se hvordan Smartpanel bragte den nostalgiske bondesjarmen tilbake på kjøkkenet til den gamle familiegården i siste sesong av Sinnasnekker’n.

Cathrine og Arne Peder hadde overtatt familiegården som har vært i Cathrine sin familie siden den ble bygget i 1887. Huset hadde ikke vært vedlikeholdt på flere tiår og utfordringene sto i kø. Til tross for at Arne Peder er forskalingssnekker hadde han har gjort feilen med å begynne overalt samtidig med det resultat at ingen rom var helt ferdig – og huset var iskaldt på grunn av manglende isolasjon. Sinnasnekker Otto var usikker på hvor han skulle begynne fordi det var så mye å ta tak i. Cathrine sitt største ønske var et nytt og mer funksjonelt kjøkken med fryser, siden hun måtte ned i kjellerlemmen for å hente ting i fryseren.

SE VÅRT UTVALG AV SMARTPANEL HER

Takket være Smartpanel Struktur i den nydelige fargen Perle Havbris ble spisestue og kjøkken brakt tilbake til sin fordums prakt. Supplert med hvitfargen Bomull på smartpanelet i taket og hvite lister er det klassiske og storslagne inntrykket komplett.

Panelet Struktur er et vakkert og nostalgisk panel med tydelig penselstrøk. Du kan velge mellom flere delikate farger og alle fargene finnes i tre ulike profiler. Ønsker du panel med et eksklusivt preg er Struktur et godt valg.

 

Hvordan montere smartpanel

Sinnasnekker’n viser deg hvor enkelt det er å montere Smartpanel her

https://www.youtube.com/watch?v=ZUhrnSsEMxQ

 

Skap stemning med farger. Havbris er en dempet grågrønn farge som er en tanke mørkere enn Sval Sjø. Sammen med Klassisk Hvit eller Bomull vil fargen fremstå klar og ren. Med jordfarger i tilbehøret, som brunt og grått, demper den seg betraktelig og det sommerlige preget trer litt til side.

 

Inspirerer til hygge. Rommene har fått en oppgradering som settes pris på både til hverdag og fest.

 

Bonderomantikk. Med Smartpanel Struktur Perle Havbris og Smartpanel Tak Bomull er den bonderomantiske stilen ivaretatt på den gamle familiegården på Skreia.

 

LES OGSÅ: SETT FARGE PÅ VEGGENE: HELHET OG HARMONI MED SMARTPANEL