Søkeresultat

12.02.2013 – Guider

Slik legger du gipsplater

Gipsplater er helt «døde» og derfor stabile, de verken krymper eller utvider seg med vekslende luftfuktighet. De er derfor et godt valg s...

Les mer
15.05.2013 – Forum

Hva slags plater bør jeg bruke før tapetsering?

Hei. Jeg holder på å pusse opp et soverom i et gammelt hus. Skal tapetisere veggene og har et problem. Veggplatene er av den myke, mørkebrune sorten. Husker ikke hva det heter men dere skjønner sikkert hva jeg mener. Den gamle tapeten er limt fast rett på og enkelte plasser sitter den altfor godt og jeg får den ikke av. Tenkte da jeg skulle legge nye tynne plater oppå de gamle og så ha på ny tapet. Hvilke plater skal jeg velge og hvor tykke bør de være? ..

Les mer
07.06.2013 – Forum

Er gipsvegg best?

Hei. Lurer på hva dere anbefaller i stede for gipsvegger? Eller om dere mener gips er best? Vi pusser opp og har gips på veggen nå, men den smuldrer opp, så da må vi vel bytte hele veggen?

Les mer
18.03.2013 – Forum

Lime panel på gips?

Jeg har en dør som skal erstattes med en vegg. Her skal det isoleres med glava og gips. Resterende vegg er i trepanel, så jeg må legge trepanel på gipsen. Jeg hadde ikke trengt å ta med gipsen, men da mister jeg noe av lydisoleringen (?). Er det smart å lime trepaneler rett på gipsen? Hvordan gjør jeg det? Et annet spørsmål er hvordan gjør jeg det i overgangene fra gammel panel til ny panel, sparkling?

Les mer
26.06.2013 – Forum

Limma gipsplattor på betong

Jag skall limma fast gipsplattor på betong i mitt hus och undrar vilket lim jag bör använda. Jag har hört att det finns speciellt gipsplate lim i 25kg säckar men jag finner det inte någonstans. Det är många skivor som skall limmas så det kräver en del lim. Har ni några tips?

Les mer