Søkeresultat

03.01.2014 – Forum

Huntonit plate på mur og gips

Kan ordinær hvit plate monteres og males uten å måtte sparkle og pusse? Kan platene limes på mur og gips vegg? Har 3 murvegger og en gipsvegg.

Les mer
07.06.2013 – Forum

Er gipsvegg best?

Hei. Lurer på hva dere anbefaller i stede for gipsvegger? Eller om dere mener gips er best? Vi pusser opp og har gips på veggen nå, men den smuldrer opp, så da må vi vel bytte hele veggen?

Les mer
16.06.2016 – Inspirasjon

Sett farge på veggene: Helhet og harmoni med Smartpanel

Aldri har det vært enklere å pusse opp. Med Smartpanel får du raskt et flott og ferdig resultat som selv Sinnasnekker’n ville blitt fornø...

Les mer
18.03.2013 – Forum

Lime panel på gips?

Jeg har en dør som skal erstattes med en vegg. Her skal det isoleres med glava og gips. Resterende vegg er i trepanel, så jeg må legge trepanel på gipsen. Jeg hadde ikke trengt å ta med gipsen, men da mister jeg noe av lydisoleringen (?). Er det smart å lime trepaneler rett på gipsen? Hvordan gjør jeg det? Et annet spørsmål er hvordan gjør jeg det i overgangene fra gammel panel til ny panel, sparkling?

Les mer
26.06.2013 – Forum

Limma gipsplattor på betong

Jag skall limma fast gipsplattor på betong i mitt hus och undrar vilket lim jag bör använda. Jag har hört att det finns speciellt gipsplate lim i 25kg säckar men jag finner det inte någonstans. Det är många skivor som skall limmas så det kräver en del lim. Har ni några tips?

Les mer