Søkeresultat

12.02.2013 – Kunnskap

Gjerde og levegg

Når du skal sette opp et gjerde rundt tomta, er det viktig å ta hensyn til omgivelsene, men også husets stil. Skal gjerdet skille to eien...

Les mer
22.07.2013 – Forum

Male rustne gjerdestolper?

Hei, jeg skal sette opp nytt gjerde og har noen rustne gjerdestolper som er støpt fast. De hadde vært greie nok hvis vi kunne malt de, men hva slags maling bør vi bruke og eventuelt hva slags forarbeid bør vi gjøre?

Les mer
03.03.2014 – Forum

Gjerde på omrdet med mye pukkstein (nytt byggefels)

Hei. Jeg skal lage et gjerde rundt tomten. En finere utgave av fletteverksgjerde, men det jeg lurer på er: for å ha fundament til gjerdestolpene, så lurer jeg på om det holder med å legge forskalingsblokker og fylle dem med betong og armering: 20x20x50 med komprimert gruns som underlag? Jeg skal også legge jord inn til forskalingsblokkene når jeg er ferdig..

Les mer
11.05.2013 – Forum

Sammenleggbart gjerde

Hei. Jeg skal lage et sammenleggbart gjerde som skal være enkelt å ta med seg. Gjerde skal være rundt 1 meter høyt og 10 meter langt. Gjerdet må kunne brukes utendør. Jeg har et bilde av et tilsvarende gjerde som er tatt i england. Laster gjerne opp. Det ser ut som gjerdet er laget av 7 plater som hvor det er kuttet ganske stort hull i midten (for å lette vekten). Det jeg lurer på er hva slags plate det anbefales å bruke til formålet. Lett vekt, holdbart og tåler litt regn.

Les mer
11.07.2017 – Inspirasjon

Nå har glassrekkverk blitt rimeligere – og enklere å montere selv

Et rekkverk i glass kan gi deg spektakulær utsikt fra terrassen, samtidig som du får god beskyttelse mot vinden. Her er fire lekre løsnin...

Les mer