Søkeresultat

23.05.2013 – Forum

Redskapsbod på platting

Hei, vurderer å bygge redskapsbod på platting i bakgården. Kan jeg legge dragerne til plattingen uten å støpe søyler?

Les mer
16.12.2013 – Forum

Støpe gulv med varmekabler

Hei Jeg skal støype et gulv på 16.5 kvm og har tenkt å legge varmekabler. Hva trenger jeg og hvilken priser har dere. Nå er det pukk/singel og ca 10 cm dybde, bør jeg fjerne mer masse slik at jeg kommer opp i 15-20 cm?

Les mer
14.11.2013 – Forum

Trenger man fuktsperre mellom påstøpingen og spongulvet?

Hei. Skal flyte beint ett murgulv med varmekabler i. Skal deretter legge spon gulv 22mm og parkett. Spørsmålet mitt er om jeg trenger fuktsperre mellom påstøpingen og spongulvet? Håper på hurtig og riktig svar:-)

Les mer
05.11.2013 – Forum

Masterboard

Jeg har spørsmål om masterboard. Jeg har tenkt til å legge granittflis i trappen. Jeg har hørt at man ikke skal støpe rett på treverk. Er det da et alternativ å skru fast masterboard i trappa og så støpe rett oppå? Kan evt gips gjøre samme nytten?

Les mer
03.03.2014 – Forum

Gjerde på omrdet med mye pukkstein (nytt byggefels)

Hei. Jeg skal lage et gjerde rundt tomten. En finere utgave av fletteverksgjerde, men det jeg lurer på er: for å ha fundament til gjerdestolpene, så lurer jeg på om det holder med å legge forskalingsblokker og fylle dem med betong og armering: 20x20x50 med komprimert gruns som underlag? Jeg skal også legge jord inn til forskalingsblokkene når jeg er ferdig..

Les mer
12.02.2013 – Guider

Bygg utepeis og utekjøkken i mur

Uteplassen er ikke ferdig uten et utekjøkken og en utepeis. Her er mur det naturlige byggematerialet. Et frittstående utekjøkken, en utep...

Les mer
26.06.2017 – Inspirasjon

Industriell look med betonggulv

Mur og betong er solide materialer som gir et røft uttrykk samtidig som det er slitesterkt og krever minimalt vedlikehold.

Les mer